Servicii de catering


Servicii de catering

Catering pentru evenimente sau business-to-business? Chef’s Gallery le asigura pe amandoua!

Serviciile de catering sunt o parte integranta a unei societati moderne, in care toate lucrurile se desfasoara cu o foarte mare rapiditate. Ce sunt acestea? Cateringul se poate traduce, utilizand termenii din domeniu, la o ramura a industriei alimentare care ofera servicii de profil ce includ conceperea de meniuri si a felurilor de mancare cuprinse in acestea, dar si livrarea acestora catre cei care beneficiaza de aceste servicii speciale. Cateringul, din pacate, a ajuns astazi ceva destul de banal, nemaifacandu-se o diferenta clara intre tipurile de catering, care sunt foarte diversificate, si firmele care il asigura. Astazi, orice banala livrare de mancare la domiciliu poate intra in categoria serviciilor de catering, insa Chef’s Gallery promite mai mult de atat, dorindu-si sa intre intr-o nisa premium a serviciilor de catering.

Cu ce ne ocupam noi? Printre altele, precum organizarea de evenimente si organizarea evenimentelor de celebrare pentru nunta si botez, si cu aceste servicii care asigura nu doar mancarea livrata de un curier, ci feluri de mancare gatite dupa retete inedite, bazate pe arta culinara a maestrilor nostri bucatari. Iata tipurile de servicii de catering pe care noi le asiguram:

Acestea sunt cele doua mari ramuri ale serviciilor de catering pe care echipa de la Chef’s Gallery le asigura tuturor celor care isi doresc servicii de calitate, mancare preparata de experti in arta culinara si un parteneriat profitabil pentru ambele parti, de lunga durata.

De ce sa apelezi la cateringul pentru evenimente de la Chef’s Gallery?

Daca sunteti angajatii sau managerii unei companii sau lucrati intr-o firma unde este celebrat ceva important printr-un eveniment intern, o firma de catering precum Chef’s Gallery este pregatita sa fie ajutorul numarul 1. Motivul pentru care puteti apela la noi pentru serviciile de catering ideale sunt urmatoarele:

  • Suntem prompti si ne putem adapta timpului pe care voi il aveti la dispozitie, in conditiile in care acesta este rezonabil si stabilim niste termeni de comun acord
  • Suntem experti in prepararea felurilor de mancare, deci puteti fi asigurati din acest punct de vedere, atat in fata colegilor, cat si a unor invitati mai pretentiosi
  • Ne putem adapta oricaror provocari, pentru ca dorim sa dovedim faptul ca suntem de incredere si ca va puteti baza pe noi, indiferent de situatie, cu un meniu personalizat in functie de preferintele voastre

Cu alte cuvinte, Chef’s Gallery doreste sa va devina partener de incredere, pentru a transforma orice eveniment sau orice zi intr-o ocazie de delectare gastronomica speciala.


Acorda o nota pentru acest serviciu :