Testimoniale

Crina si Mihai - proaspat casatoriti, Bucuresti

Stiti cum e cu organizarea unei nunti! Si asa e destul de greu sa potrivesti momentul cununiei religioase cu rezervarea la un restaurant, sa gasesti nasi, sa alegi imbracamintea de nunta, sa faci invitatiile si sa te asiguri ca cei invitati vor participa. Echipa de la Chef’s Gallery ne-a luat, practic, o piatra de pe inima, in momentul in care ne-au comunicat oferta lor. Am avut si posibilitatea de a personaliza meniul, astfel incat sa avem si lucruri traditionale, precum nelipsitele sarmalute, dar si lucruri ceva mai exotice si mai moderne pentru invitatii nostri mai pretentiosi, precum butterfish servit cu zuchini tempura. A fost delicios de minunat. Invitatii nostri ne-au felicitat pentru alegerea facuta!

Diana si Silviu - proaspat parinti, Bucuresti

Organizarea petrecerii de botez a fost minunata! Avand in vedere ca cel mic ne ocupa destul de mult timp, iar joburile noastre ne ocupa cealalta parte din atentia de peste zi, chiar nu aveam timp de toate detaliile minutioase ale unei petreceri de botez. Asa ca am apelat la Chef’s Gallery. Pot spune ca cel mic nu a fost singurul rasfatat al petrecerii, ci si noi. Am putut, intr-un final, sa ne relaxam si sa savuram, la randul nostru, evenimentul unic din viata piticului.

Bogdan - managerul unei firme de contabilitate, Bucuresti

Fiindca firma noastra a implinit frumoasa varsta de 10 ani, m-am gandit ca toti colegii mei merita o seara in cel mai fastuos mod posibil. Varianta exotica a meniului de la Chef’s Gallery mi-a atras atentia, si cand am auzit ca au 100 de locuri disponibile, m-am gandit ca e numai bine pentru angajatii mei si partenerii lor de viata, pe care i-am rasfatat pentru o seara, asa cum merita cu prisosinta. Promitem sa facem o astfel de celebrare macar o data pe an la Chef’s Gallery!


Adaugati un comentariul
** Comentariul dumneavoastra va fi moderat de catre administrator