Organizare evenimente corporate


Organizare evenimente corporate

Ce este un eveniment corporate si de ce are nevoie de o organizare minutioasa?

Evenimentele corporate sunt cu siguranta diferite de orice alt tip de evenimente private care pot avea loc intr-o locatie precum Chef’s Gallery. Organizarea unui eveniment corporate este cu siguranta foarte minutioasa, contine toate ingredientele necesare pentru un eveniment tip cocktail si trebuie sa intretina o atmosfera formala specifica unei intalniri de afaceri, a unui seminariu sau congres, sau pur si simplu a unei petreceri corporate. Oricare dintre aceste tipuri de evenimente are nevoie de atentia organizatorilor pentru ca, de obicei, exista sansa sa fie un protocol strict, pe care clientii care doresc organizarea unui eveniment corporate il vor include in preferintele lor.

Asadar, cateva criterii de care noi, cei de la Chef’s Gallery, tinem cont atunci cand organizam un eveniment corporate in Bucuresti sunt urmatoarele:

  • Numarul de persoane care vor participa la aceste eveniment corporate, pentru a ne asigura ca locatia noastra este adecvat echipata cu intreg mobilierul necesar pentru toti invitatii
  • Tipul de eveniment corporate, care poate fi foarte formal, in cazul intalnirilor de afaceri importante sau putin mai degajat in cazul petrecerilor corporate care celebreaza ceva intr-un cadru mai restrans
  • Meniul pentru evenimentul corporate, care poate fi personalizat, in functie de cerintele si pretentiile clientilor. Echipa Chef’s Gallery contine maestri bucatari reputati care se vor asigura de eleganta si savoarea felurilor de mancare servite in cadrul unui astfel de eveniment

Pentru fiecare dintre aceste cerinte suntem pregatiti sa raspundem cu profesionalism si cu o buna cunoastere a tuturor protocoalelor existente, oricat de exigente ar fi acestea, pentru a putea oferi atmosfera ideala conform evenimentului sau petrecerii corporate care urmeaza sa aiba loc.

La Chef’s Gallery, organizarea de evenimente corporate este ireprosabila!

Cu siguranta, unul dintre elementele cu care ne mandrim cel mai mult in cadrul unui astfel de eveniment corporate este modul in care reusim sa imbinam toate ingredientele in asa fel incat sa ne facem atat clientii mandri, dar si sa ii multumim pe invitatii acestora. Nu este deloc usor sa obtinem un eveniment corporate organizat ireprosabil, din simplul motiv ca exista foarte multe tipuri, fiecare cu specificatiile sale. Iata cateva dintre acestea:

  • Intalnirile de afaceri
  • Seminariile si conferintele
  • Dineuri si baluri
  • Petreceri tematice
  • Aniversari ale companiei
  • Evenimente de lansare sau promovare
  • Petreceri corporate cocktail

Pentru fiecare dintre acestea, precum si pentru multe altele asiguram toate elemente specifice organizarii unui eveniment corporate demn de respectul oricarui client pretentios, care isi doreste ceva cat mai formal pentru compania sa serioasa. Chef’s Gallery asigura locatia si meniul personalizat in functie de preferintele celor care au incredere in noi cu organizarea unei astfel de petreceri tematice in Bucuresti, precum si orice alte elemente specifice unei locatii exclusiviste, unde pot avea loc atat intalniri de afaceri intre oameni de succes cat si petreceri corporate prin care se aniverseaza anii de existenta ai companiei sau ziua de nastere a managerului general. Va asteptam propunerile si provocarile pentru un eveniment corporate de exceptie!


Acorda o nota pentru acest serviciu :