Candy bar pentru botez


Candy bar pentru botez

Candy bar pentru botez: un deliciu dulce si modern pentru toti invitatii vostri

Daca ati mai fost la evenimente somptuoase in ultima perioade, ati observat cu siguranta ca, de ceva timp, nu exista doar bufet suedez cu mancaruri alese pentru toate preferintele, ci exista si un colt special dedicat dulciurilor. Fie ca sunt alese de catre cei mici, fie ca se potrivesc cu preferintele celor mari, prajiturile dintr-un candy bar vor fi intotdeauna spectaculoase datorita varietatii lor, culorilor diversificate si vii, si, evident, modului in care acestea sunt aranjate.

Un candy bar sofisticat nu va fi niciodata o simpla masa pe care sunt plasate prajituri, ci o adevarata mostra de arhitectura culinara. In acest caz, insa, vorbim de o petrecere de botez la un restaurant. Este, asadar, necesar un candy bar pentru botez? Evident! Nimic nu le va face mai mare placere invitatilor decat sa fie atrasi in coltul cu bunatati dulci, de unde pot alege dupa pofta inimii orice tip de prajitura isi doresc si pe care si-ar fi dorit sa o incerce de mult timp. Un astfel de candy bar este o demonstratie moderna de organizare unui eveniment, iar proaspetii parinti vor dori sa demonstreze faptul ca vor continua sa fie exact asa cum au fost stiuti si pana atunci: moderni si rafinati.

Chef’s Gallery duce rafinamentul la rang de arta, pentru ca gastronomia este cu siguranta unul din punctele noatre forte, la fel ca organizarea evenimentelor prin planificare amanuntita. Astfel, in afara de meniul personalizat pe care vi-l punem la dispozitie pentru petrecere, suntem, de asemenea, pregatiti sa includem in planurile noatre si amenajarea unui candy bar pentru botez, care sa troneze maiestuos printre celelalte delicatese si sa se lase cuprins de privire pofticioase ale celor mari si mici care au fost invitati la evenimentul vostru.

De ce sa alegeti un candy bar pentru botez de la Chef’s Gallery?

Daca nu v-am oferit inca indeajuns de multe motive pentru a plasa un candy bar pe lista de optiuni viabile pentru petrecerea de botez, atunci trebuie neaparat sa va mai precizam cateva detalii:

  • Suntem deschisi la propuneri. Nu dorim sa ne impunem parerea noastra despre ce prajituri ar trebui sa incununeze un candy bar, deoarece suntem convinsi ca stiti cel mai bine preferintele invitatilor vostri si daca acestia vor fi sau nu impresionati de o anumita prajitura
  • Ne gandim impreuna la design. Un candy bar pentru botez nu este doar un spatiu in care sunt plasate prajituri, ci reprezinta, de asemenea, si o minunatie la nivel vizual. Oferiti-ne sugestii prin care va putem personaliza candy bar-ul pentru botez, iar noi vom face tot posibilul sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre
  • Puteti veni cu propriile prajituri. Daca aveti o sursa sigura de prajituri in care aveti incredere si care nu v-a dezamagit niciodata, puteti veni cu prajiturile dorite pentru acest candy bar, iar noi vi le vom plasa direct in zonele speciale. Un candy bar pentru botez de la Chef’s Gallery poate fi impodobit cu absolut orice tip de prajitura doriti

Noi suntem cu siguranta deschisi la propuneri si pregatiti pentru orice provocare ce ne testeaza imaginatia si creativitatea. Va asteptam cu sugestii si idei pentru candy bar-ul de la botezul piticului vostru si suntem gata sa transformam, impreuna, aceasta petrecere intr-un eveniment cu adevarat memorabil.


Acorda o nota pentru acest serviciu :